UPDATE

Hej, orkade ine skriva nånting i bloggen igår, kom hem strax före två och orkade inte direkt logga in för att uppdatera :). Så här kommer då en liten uppdatering från gårdagen:

Hyfsat tidigt på morgonen åkte vi iväg till Barkaby flygfält tillsammans med "våran andra halva", som vi då kallar de, näe men det är en familj som vi älskar att umgås med. Där kollade vi på skumma radiostyrda grejer, om jag ska sammanfatta allting med två ord så får det väl bli mupparnas paradis. För ni ska veta hur mycket nördar som var där!
Här är en liten gubbe som hade byggt en flygande gräsklippare:



Ja, sen började det ösregna och vi hittade ett väldigt stort tält som vi tog skydd i. Mamma skämtade om att det när som helst kunde komma en gubbe som bah "nu ska jag ha en liten föreläsning". Och vad tror ni hände? Det kom in en gubbe, mitt i våran lunch.. Haha, och jag skojar inte, han hade en föreläsning om u-båtar. Men snälla som vi var (iaf papporna), så lyssnade de på hans lilla föreläsning, hans publik bestod då av våra två familjer som blev 9 personer tillsammans så han hade tur att vi lyssnade. Efter det åkte vi iaf iväg till Barkaby Outlet's. Där hittade jag ingenting speciellt faktiskt, ville köpa BBtrosor men det fanns bara XL kvar så det blev inga för mig. Efter det drog vi hem, jag duschade och fixade i ordning mig lite och sen drog vi hem till andra halvan igen. Haha, där käkade vi middag och umgicks hela kvällen. Erik, jag och Christine körde Guitar Hero större delen av kvällen, riktigt kul iaf!

Sen kommer jag till "the big deal", näe men jag har förälskat mig i en laptop! Jag har tjatat om att jag vill ha en laptop rätt länge, men nu har jag verkligen hittat den rätta. Pappa Micke i den familjen hade kommit över en liten söt vit laptop som var helt super. Det enda som var en nackdel med den var att man inte kunde spela spel, men det är inget jag hade tänkt använda den till heller så den var helt perfekt för mig. Jag har drömt om den hela dagen, och ikväll ska pappa ringa till honom och kolla om han kan fixa en sån till mig, men han har sagt det så jag tror det fixar sig. Gäller bara att hosta upp pengarna, men ska jag vara ärlig så är den faktiskt ganska billig.. Säger modellen och lite bilder sen när jag eventuellt har köpt den, vill inte lova nånting än (a). Men det är iaf mina planer inför framtiden! :)

Idag har jag suttit i pyjamas och spelat bilspel och sjungit singstar med lillsyrran, annars har jag inte gjort nånting mer! Haha, nyttig dag för mig (a).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (egentligen helt onödig, men skriv in om du vill)

URL/Och din bloggadress:

Säg vad du vill:

Trackback
RSS 2.0