Kaninungar

Är de inte söta? :)


      

Johanna

Hej, nu sitter jag hos Johanna framför deras nya data (aa) haha, vi har precis spelat lite fotboll ute i solen, puh vad varmt det är! Bilder orkade jag inte ta några så det får ni klara er utan, hihi. Annars idag har jag övningskört lite moppe, uppkörningen är ju på onsdag och vill inte suga totalt, men får hoppas att det går bra. Försökte köra i 8:or, men det är faktiskt mycket svårare än man tror. Sen var jag och handlade en snabbis med pappa också. Men annars har faktiskt ingenting hänt idag. Skönt att ha en lugn lördag, men känns nästan som söndag eftersom jag va hemma från skolan igår (a). Så, det känns super med ledigt en dag till!

Imorrn har jag ingenting planerat, men har hört att det typ ska bli värsta värmen så det blir väl solasolasola till skolavslutningen. Jag blir verkligen aldrig brun, bara röd. Men folk säger att det beror på mina "fina" fräknar, så jag får väl acceptera det då.. Men fräknig har jag iaf blivit, alltid något :).


SNÄLLA HJÄLP MIG !

Kom precis hem från Johanna, och nu behöver jag lite hjälp me en grej..

Min mobil är helt cp, jag ringer upp nån eller nån ringer mig och sen så hör jag vad personen säger men personen hör inte mig. Jag har testat sätta på högtalare och allting, men vet inte hur jag ska göra. I värsta fall lämnar jag in den till pappas brorsa, men om det är någon som känner igen felet eller har nån aning om hur jag ska göra kan ju hjälpa mig ? (a)

Så, alla ni som känner er lite dissade, jag lovar, jag har skrikit "hallå" tillbaka i tellen <33


Shopping!

Idag tillbringades dagen med shopping i Skärholmen tillsammans med Hannah, Amanda, Johanna, Tessan och Mathilde. Dagens inköp;

   

Vad tycks?


YEAH

Juste, måste bah säga att nu har jag också klarat teoriprovet för moppen ;) uppkörningen sker troligtvis på onsdag, wish me luck (a)

Och.. en sak man inte kan motstå att läsa, haha!

image33


Alla faser avklarade ;)

Hej!
Ännu en till dag nördandes framför datorerna på körskolan, fast idag med lite mer framgång. Tessan klarade provet, hihi hon var jätteduktig. Jag måste dit och träna lite mer, har bara vart där 2 ggr nu. Men imorrn ska jag försöka ta mig dit, så får jag se om jag gör provet eller om jag övar lite mer.

På fredag blir det shopping med Hannah, slutar redan tio i tio :) Har bara en lektion som börjar 9 (aa) väärsta sköna dan. Vi slapp både so:n, matten och läsgrejen. Så jag är lite glad just nu, haha.


Fas 1 & 2 avklarade :D

Hej!
Idag efter skolan bärde det av direkt till moppekursen med Therese D, där satt vi och nördade framför varsin dator. Moppefråga efter moppefråga. Efter att typ ha försökt memorera frågorna klarade jag faktiskt fas 1 & 2 :) så det blev jag nöjd med. Ska försöka med fas 3 och 4 imorrn, men får se hur det går. Man ska ju inte ha för höga mål...

Juste, tränade med Hannah också, väldigt bra ledare idag och lika kul som vanligt.

Fy faan !

vad jag längtar till sommarlovet, nån mer ? (a)

Måndag

Imorse vaknade jag av att mobilen vibrerade i hela rummet, jag undrade vem fan det var som ringde så himla tidigt. Men, jag hade försovit mig. Tack Johanna för att du ringde, jag måste låtit helt off i mobilen, haha!
7 minuter senare var jag påväg till en annan buss, rekord ! (a) Innan det ringde jag Tessan, hon hade också missat bussen så jag slapp iaf åka ensam. Sen hann jag typ precis innan vi började, så jag hade inte sådär jättebra start på dagen...

Själva skoldan kändes iaf hyfsat kort och när vi hade slutat gick jag och hämtade barnen. Alltid bra att tjäna lite pengar genom att sitta barnvakt. Satt där och läste ur körkortsboken och försökte lära mig lite "varningsmärken", menmen jag tänker gå dit imorrn och göra en "fas" eller vad det nu kallas så får det gå som det går.


Äntligen färdig!!

Aahh, nu har jag äntligen läst ut engelskaboken, Jane Eyre. Den var väl sådär, egentligen ganska bra men inte direkt en av de bästa man har läst. Nu återstår bara att skriva en recension. Vi får välja på att göra den skriftligt eller muntligt, men jag har bestämt mig för att göra den skriftliga. Så jag bara kan lämna in imorrn och inte tänka på att behöva prata muntligt.

Idag borde jag väl också läsa i körkortsboken så jag någon gång kan ta körkortet. Men har bestämt mig på RIKTIGT den här gången att jag ska försöka göra någon av "faserna" eller vad det nu kallas. Så jag kan åka lite moppe snart iaf. Igår var jag faktiskt ute och övningskörde lite. Bilarna undrade varför det låg plankor sick-sack över vägen...

Och till det sista, som man inte får glömma;
Grattis mamma på mors dag!

Var det rätt eller fel att Ryssland vann igår då?


NÅGON SOM ÄR BRA PÅ BLOGGAR ?

Hej!
Är det någon som vet hur man byter sin bloggadress? (aa)

ESC

Vem vinner ESC ikväll?

image24
bild från svt.se

Sommardag!

Aahh äntligen är sommaren tillbaka!

Pics'

 image21  image22 image23

Lyckad kväll!

Hej!
Nu kom jag och syrran hem för ett litet tag sen. Kvällen var superlyckad, verkligen. Det var otroligt duktiga dansare, kan inte förstå att jag ska vara med där redan nästa år men får väl hoppas att jag blir bättre xD. Showen var rätt lång, typ 2,5 timmar. Vi hade sån tur, vi skulle egentligen suttit längst ut på balkongen för att vi hade köpt biljetterna för red. pris (eftersom jag dansar där), men sen kom det typ inga som skulle sitta där så vi fick värsta bra platserna.

När vi sen skulle hem missade vi precis tåget, men det gjorde inte så mycket. Vi satt och kollade på konstiga människor. Priset tar nog en väldigt annourlunda tjej hem, hon kunde bara gå på de "vita" rutorna och såg allmänt konstig ut. Hon verkade ha värsta tvångstankarna. Man ser ju rätt långt på centralen och några minuter senare när vi fortfarande satt kvar på våran bänk ser man henne borta i fjärran typ hoppandes, gud vad vi garvade. Det var nästan så att jag tog fram kameran, men kände att det inte riktigt var läge. Sen kom vi i alla fall in på ett proppfullt tåg, men som tur var tryckte jag mig fram så vi fick sittplatser. Sen vare raka vägen till Huddinge och sen en promenad hem. Och nu sitter vi här och nördar framför datorerna...


 

Fredagkväll på vasan :)

Ska snart ner till Huddinge och möta syrran. Sen blire middag på donken och tåget in med Stella och Maria, sen möter vi väl upp Natta, Olivia, Sofie och Gabriella, kanske Rebecka och Siri (?) inne i stan hoppas jag. Får hoppas att vi har platser bredvid varann (aa). Känner att jag vill se stora elevshowen så jag vet hur det blir nästa år.

Hoppas det blir en trevlig kväll men det är jag säker på!


Chokladmuffins

Nu har jag och Johanna bakat chokladmuffins (a) , mums!

Ny header!

Äntligen klar med min nya header!
Det tog ett tag kan jag säga... Jag har inte ens photoshop, har photoimpression som inte alls är lika bra.
Vad tycks?

En dag kvar till helg!

Hej!
Idag var det en vanlig dag i skolan. Hade lite ämnen och blev iaf klar med bilden på bildlektionen, känns skönt så jag slipper rita hemma. Bild är väl inte direkt min starka sida om man säger så...
Nu är typ alla prov gjorda, men imorrn är det ett till matteprov. Inte så viktigt dåra ;)

Ikväll blire f&s igen, riktigt bra ledare ikväll, haha :)

Annars får ni väl ha de så bra :)
Puss !


Naaww

Ja, nu är kühlers slut ! Kommer typ inte träffa tjejorna mera på hela sommarn, eller iofs några i skolan och några på fredag, men ändå!

Har ingen aning om vilken lärare vi kmr få sen, någon som vet?

Bara några dagar kvar.

Hej!
Idag var det en jobbig dag i skolan. Det började med franskaförhör, efter det kom matteprovet och efter det svenskaredovisning och till sist idrottsprov. Allt detdär på rad, det innebär att man måste koncentrera sig sitt max inför varje lektion. Jobbigtjobbigt, men skönt att dagen är över!

Nästa vecka ska jag försöka sikta på moppekursen!
Får väl se hur det blir, jag vet, jag har sagt det i några veckor nu. Men lärarna kommer på nya prov hela tiden så man hinner inte riktigt med allting. Men ska läsa körkortsboken i helgen iaf så får jag hoppas att jag kommer ihåg lite.

Men nu är det bara några dagar kvar till sommarlov, och sista veckan brukar ju nästan inte innehålla några lektioner, så det känns faktiskt riktigt skönt.

Längtar också tills på fredag! Vasateatern med storesyrran, ska kolla på stora elevshowen, vi fick platser uppe på balkongen. Haha, jag kanske låter som ett litet barn men jag har alltid undrat hur det ser ut att se showen därifrån, så det ska bli spännande xD

Träning på G!

Nu ska jag göra lite idrottsläxa för vi har test imorgon. Det handlar om puls och andning och sådär, egentligen inte så jättesvåra saker. Efter det drar jag iväg på träning!

Cya!


muntlig svenskaredovisning

Idag var det muntlig svenskaredovisning, vilket jag verkligen ogillar. Jag är inte bra på att prata inför folk och tycker heller inte om att få det betygsatt. Men trots allt gick det faktiskt riktigt bra, jag är faktiskt nöjd, riktigt nöjd. Jag tror inte jag kom av mig eller glodde konstant ner i papprena. Mer får väl betyget bevisa. Turen var i alla fall på min sida att jag hamnade med Amanda, du är toppen.

Fy fan vad kul!

Hej!
Idag var det show på vasan inne i Stockholm. Showerna var fan de bästa någonsin och det kändes så himla skönt att vara på scenen och dansa. Lite kaos backstage med försvunna kläder och bråttom mellan numrena men annars var allting toppen. Ska gå och se stora elevshowen (är förhoppningsvis med där nästa år) med syrran på fredag, ska bli trevligt. Nu har jag precis duschat bort all hårspray i håret. Vi gjorde ett nummer som hette underjorden där vi skulle ha typ helt tuperat och sprayat hår. Men fy fan vad coolt det såg ut!
Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på lillasysters dansuppvisning imorrn.
Ha det bra så länge!

Hannah

Du är ren livsglädje.
Utan dig kan jag inte leva.
Till dig kan jag berätta allt.
Jag kommer aldrig sluta lita på dig.
Måste bara säga att
Jag älskar dig


SHOW IMORRN !

Hejsanhejsan!
Imorrn är det då show med kühlers, har fortfarande inte hittat ett par "baggyjeans" (?) , men de löser sig imorrn hoppas jag. Sen behövs vita tofsar att sätta längst ner på byxorna som är lite stora, haha.

Ahh, jag är nästan redan nervös inför imorrn, gissa hur jag kommer vara detdär ögonblicket precis innan man kliver in på scen? När man tänker igenom stegen i huvudet en sista gång. När man känner känslan "nu gäller det". Jag ska inte tvivla, jag ska köra järnet. När jag är med om det ögonblicket vet jag att jag aldrig skulle kunna sluta dansa. Även fast jag tvivlat och inte känt jättemycket på varje lektion så känns det att dansen verkligen är allt. Jag brinner för dansen och kan aldrig ge upp den. Men åter till det jag snackar om, ögonblicket, det man väntat på i ett år, när det händer. Då är jag fan lycklig.


17 maj

17 maj är det uppvisnings me kühlers! Dansen är lite panik just nu, men det löser sig nog.
Wish me luck!

Sandra

Hej! Dagen spenderades med Sandra, skönt att träffa dig igen! Det har inte blivit så mycket på sista tiden, eller skolan ifs men inte mer än så. Vi tänkte springa spåret, men med björkpollenallergi är det inte särskilt enkelt, så det får bli en annan gång.

RSS 2.0